Tuesday, 11 October 2011

accident :'(

pada hari isnin lebih kurang 7.15 a.m aku nak pegi kolej mse nak pegi sane aku terlibat dalam kemalangan kecil tp tak serius sgt la kann .. tp memang memeranjatkan jugak la dah tgh mamai lg kiranya baru bgon tido la cam tuh .. tetibe ade sorang pakcik nih keluar dari simpang jln belangkas teros menonong tak tgk kiri kanan n then mase tuh aku baru wat U-turn kat traffic light tuh , aku mmg nmpk ade kereta tp die yg keluar simpang mestilah kena tgk dlu ade kereta ke tak yg lalu ni tak main jalan je .. bengang btol la aku .. pastu abes latuh kereta aku kemek kat pintu depan dgn maggat sblah kiri , nak tau ape yg terjadi ngan kereta pak cik tuh ?! kereta die pae lagi lampu pecah pastu die punye bumper depan tuh abes tertanggal .. aku dah geram aku berhenti kan kereta aku keluar aku cakap apa nih pak cik ? pastu die cakap maaf lah dik pak cik tak prasan la .. tp kesian plk aku tgk pak cik tuh menggigil tangan die mase nak bg nombor telefon .. pastu alasan die "pakcik nak cepat nih nak amek buadak dari skolah" klau inkot logik ade ke budak blek skolah pkol 7.15 ?? .. hurm pape pon mak aku dah claim dah insurans pak cik tuh .. repair blek pintu depan tuh ..

hurm tuh je la cite tok kali ini nnt klau ade pape yg menarik lagi aku post kat sini eh :D

pengalaman pertama :)

ni la pengalaman pertama aku buat blog, masih terkail-kial nak edit theme la background la dan mcm2 lagi lah..tolong boleh mcm mane nak edit this blog .? pls .!