Saturday, 7 January 2012

stress !!!

aduh .. kekadang aku tak paham btol ah dgn KPTM tuh .. suke sgt nak menyusah kan org .. tak bleh klau tetap kan kelas , ni tak siap nak tukar2 bagai ni boleh menyebabkan student sume tak dek mood nak smbong study .. ishh naseb baik aku seorg yg 'penyabar' klau dah terbakar dah KPTM tuh aku bakar !!! grrrrrr >.< gerammmm nye aku !!!!!!!!! hishh mmg tak bleh tahan lah !!! kang aku saman kang susah plk nnt kate ikot prosedur lah ape lah .. bengong !!!! what the f*** !!!!!