Saturday, 10 December 2011

alif ziqri :)

huh nih sorg lagi bdk tecik yg paling comell .. umur dy baru 4 bulan tp nmpk dah mcm 6 bln .. sbb asyik minum susu jee .. kejapp2 nak minum .. klu tak nnt dy mengamuk .. haha .. nak tgk gambar dy ?? mehh aku tunjukkan .. hehe .. tgk tau ;)


ni gambar dy mase dlm hari .. kire baru lahir lah ;)


huh gambar yg tgh senyum mase tido nih umur dy baru sebulan :)


ok yg nih pulak 2 bulan umur dy ..


next , nih plk 3 bulan :)


okayh nih gambar yg terbaru .. umur dy 4 bulan .. amacam ?? okeyh tak ?? hehe :D

nak tgk gambar dy lagi ?? bleh tp tak byk lah ehh .. tgk kat bwh nih .. :D





hobi dy ape lg tido lahh .. hehe

dah lah tuh .. ckop2 lah gambar bdk tecik nih .. nnt post lagi ehh .. :DD

enjoy !!

siti haneesah huda










ni lah dy neesah bdk kecik yg paling nakal , dlm byk2 family kteorg bdk kecik nih lah yg pling 'advance' sket .. umur dy baru 2 thn tp mulut dy mcm mak nenek .. haha .. klu tak dek dy mmg hidup aku suram lah sbb bdk kecik nih lah penyeri keluarge kami .. sume org suke dy jeles tau aku .. hehe .. klu tak jumpe dy sehari mmg tak tentu arah di buatnye , asyik teringat kat dy je .. hurmm .. pape pon I laf chuuu lah neesahh .. hehe .. <3

careless with the situation :(

aku rase tak sedapp hati bile aku tau yang aku dah hampakan seseorg yg very special in my life .. aku pon tak tau kenape aku bleh jd cam tuh bile dah masok alam kolej nih .. sume yg aku buat msti secare tibe2 dan kene buat sesuatu dgn cpt .. sbb tuh lah kekadng aku tak sengaje tak ajak kau ke ape ke .. im so sorry bcoz i've dissapointed you n skrg pon kau dah ade dunia baru so kau bleh cari yg lbh baik lagi drpd aku .. aku harap kau akn bahagia bile kau dah ade yg baru k .. dan aku sgt mengharigai selama kite kenal yg agak2 5 tahun jugak .. aku harap jugak aku tidak akan mengecewakan kau dgn sikap aku ni lagi .. best friend for ever ya !


p/s : i love you so much <3 ;)

final exam results

hurmm .. Alhamdulillah keputusan tok final exam nih tdk mengecewakan sgt lah .. boleh2 je lah .. asalkan tak dek yg fail tuh je yg aku takot sbanarnye .. hehe .. so aku amat berpuas hati ngan result n aku harap ia nye akan maintain smpai aku abes study .. Amin !
im so happy with the result so much ;) .. hehehe :D