Saturday, 10 December 2011

careless with the situation :(

aku rase tak sedapp hati bile aku tau yang aku dah hampakan seseorg yg very special in my life .. aku pon tak tau kenape aku bleh jd cam tuh bile dah masok alam kolej nih .. sume yg aku buat msti secare tibe2 dan kene buat sesuatu dgn cpt .. sbb tuh lah kekadng aku tak sengaje tak ajak kau ke ape ke .. im so sorry bcoz i've dissapointed you n skrg pon kau dah ade dunia baru so kau bleh cari yg lbh baik lagi drpd aku .. aku harap kau akn bahagia bile kau dah ade yg baru k .. dan aku sgt mengharigai selama kite kenal yg agak2 5 tahun jugak .. aku harap jugak aku tidak akan mengecewakan kau dgn sikap aku ni lagi .. best friend for ever ya !


p/s : i love you so much <3 ;)

No comments:

Post a Comment