Thursday, 13 October 2011

along ngan adekk =D

hehe .. aku nak kenalkan korg ngan member-member aku yg dari sekolah menengah sampai zaman kolej nih .. sweet tak kteorg ?? haha .. okeyh first

ni dy gadis melayu terakhir .. haha .. nama dy ramizah najla kteorg pggl dy meeza .. kteorg kenal mase form 1 lg satu kelas plk tuh .. kteorg dlu mmg kawan baik lah tp start masok form 2 mcm dah berenggang skit tp still kawan rapat .. aku nak detail kan lg personaliti dy nih , erm dy nih sorg yg bersopan santun , hormat org tua paling penting dy nih mmg kelakar bile dy dah wat lawak mmg tak leh berhenti .. haha .. kdg2 aku tergelak sorg2 bile pikir pasal dy nih .. kat kolej dy nih ramai peminat tau sampai sume lelaki kat dlm klas cube tackle dy tp dy pandai control diri supaye dpt yg btol2 die suke :) sifat die nih yg aku suke ialah solat dy nih mmg klau bab solat je msti diwajibkan dlu jd aku pon terikut2 la perangai dy nih .. sejak kteorg jadik budak kolej nih kteorg pggl die adekk sbb dy nih yg pling kecik antara kte bertige .. ok lah klau nak cite pasal meeza nih mmg tak abes sampai esk kan .. haha

ok ni yang second plk ..

ok dy nih plk namenye siti suhairah a.k.a kekra @ along .. aku kenal dy sejak form 3 lagi , aku kenal dy pon drpd meeza sbb diorg kan satu kelas mase form 3 .. ok dy nih plk sorg yg happening mcm org yg tak pernah ade problem klau bleh hari-hari nak gelak jee .. yg aku suke pasal die ialah dy mmg senang nak masok kepala senang cite mmg bleh wat segala-galanye la .. first time aku nmpk die , die mcm garang je mcm susah nak wat kawan tp bile dah jadi kawan mmg terbaik lahh wa cakap sama luu .. personaliti dy plk , die sorg yg talkative , kreatif , sporting , baik hati n mcm2 lagi la .. susah nak ckp klau korg kawan ngan dy baru tau lah sape dy nih .. haha ..adek2 die pon best lah satu kepala gak lah .. mase dalam kolej dy sorg sgt fokus dgn study dy .. haha ..dah la klau cite pasal diorg mmg sonok tp penat lah type byk2 .. haha ..

ni gambar kteorg yg lain
haha .. 3 sekawan <3



the end =D

No comments:

Post a Comment