Friday, 14 October 2011

s.a.f.s_group '10

aku nak kenal kan korg ngan best friend forever (bff) aku nih .. tp sblom nak story-mory skit pasal dieorg nih .. hehe .. kite kenal sejak drpd form 3 mase tuh muke sumenye selenge je malu2 gituu nak tgor menegor .. haha .. kte mule rapat sejak form 4 , kteorg sama kelas dr form 3 sampai form 5 n amek aliran yg same gak .. name group kteorg nih berinspirasi kan drpd setiap huruk name kte org n tambah 10 tuh sempene thn kte org tubuhkan .. haha .. klau nak cite pasal kenagan manis mmg byk lah .. salah satunye , mase abes exam SPM thn lps .. kteorg celebrate birthday sue , mmg gempak gile rase nye tu la keje gile kteorg yg paling sopan n relax .. mase tuh aku , fatin ngan a'an kteorg plan nak maen badminton pastu tetibe je terfikir psl birthday sue tuh erm pae lg kte bertige berpakat beli goldash , telur n tepung tok kenakan si sue nih .. mmg plan tuh menjadi la kan ..lps abes je main badminton tuh kteorg tros serang die . abes sume baju die kena telur , tepun ngan goldash tuh .. haha .. sapai org yg jage court tuh marah sbb wat sepah .. haha .. sejak dr hati tuh kteorg dah tak pegi dah kat dewan tuh .. haha .. tu la kenagan yg best n yg paling tak leh lupe .. hehe .. bile ingtkn blek mmg rasenye nak putarkan blek mase tuh .. mmg memorable ! .. ok klau nak cite pasal dieorg nih mmg tak abes smpai esk la kan .. haha .. dah aku nak kenalkan dieorg ngan korg k ..

ok yg first Fatin Athirah a.k.a kak cik


haa .. ni dy comel kan ?? .. hehe .. ok lah dy nih klau nmpk kat luar mmg nmpk cam garang n sombong tp dy totally not like that ok ! dy kawan yg paling baik yg penah aku jumpe .. aku kenal dy nih sejak dr skolah rendah lg tp kenal2 cam tuh je .. tp start form 3 dah mule rapat dah ..hehe .. lg satu die baikk gilee n happening sgt .. aku suke bile tgk die happy je slalu rase cam sume masalah aku hilang bile tgk die senyum lg2 bile die gelak .. hurmm :) .. papepon aku doa yg die tros sukses dgn ape yg die wat .. luv u babe .! ;)

ok next , ni dia Hendrianik a.k.a a'an


ok dy nih pulak .. cantek tak ?? haha .. dlm group kite dy yg mcm matang sket tp kdg2 gilee gak mcm org tak btol dah .. haha .. dy la yg plg pandai klau akaun tuh jgn ckp la mmg expert gile .. kte asyik tanye dy pasal akaun je klau tak paham ke ape ke mst tanye dy .. pastu nnt dy bg tau la secare detail smpai kteorg paham .. dy nih dah ade pakwe , dy mmg setia lha ngan pakwe dy nih smpai berangan nak kawen thn 2020 .. haha .. tu lha yg sweet psl dy nih .. aku harap korg akan kekal sampai bile2 k .. luv u so much .. muahx2 ..

ok seterusnye , suhaila a.k.a sue


ok suhaila gadis dr sabah .. fisrt time jumpe mase form 3 sama kelas .. dy first look mase form 3 mmg gile tudung bkn main laboh lg smpai ke tgn tudung die tuh .. mmg alim la kate org .. haha .. tp nmpk je cam tuh tp sebaliknye dy mmg otak gile cam aku gak .. dy klau kteorg sroh dy wat pape mmg dy akan tolong sbb dy nih mcm rajin n dgr kate tp paling klakar bile die marah mmg klau tgk muke dy mase tuh .. haha .. rase nak tergelak je .. mmg kteorg tak takot la bile diy marah ke ape ke .. haha ..dy nih mmg sporting .. aku mmg rindu dy nih sbb lps spm je dy tros blek sabah n sampai skang tak dapat jumpe dye ag :( tp pape pon aku harap dy akan sentiase berada ngan insan yg dy sayangi n maju dalam hidop .. jgn lupe aq k .. luv u damn muchh .!

ok aq nak kasi tgk lg gambar kte org .. maap la stok gambar mmg kat skola je ..hehe

lagi :)


dan lagi :D


tu je lha cite aku tok kali ni .. nnt aku post lagi eh .. :)

No comments:

Post a Comment